Info

Hinnasto


Jokaisen taulun hinta vaihtelee vaativuuden, koon ja tekniikan mukaan. Alla olevat hinnat ovat alkaen hintoja yhdelle eläimelle. Useampi eläin ja vaikeampi tausta nostavat hieman työn hintaa. Voit kysyä sähköpostilla hinta-arvion jos sinulla on toiveissa saada samaan työhön useampi eläin tai maisemataustaa.

Hinnastossa on koot väliltä A4 - A2 mutta tilauksesta voidaan tehdä myös pienempiä sekä isompia, lisäksi papereista voidaan leikata pyöreitä, soikioita tai neliöitä tavallisen suorakaiteen sijaan.

Alla hinnoitellut tekniikat ovat niitä mitä eniten tilataan. Näiden lisäksi on mahdollista toteuttaa muitakin tekniikoita kuten tussipiirros ja hiili. Eri tekniikoita voidaan myös yhdistää sekatekniikaksi kuten esimerkiksi värikyniä ja pastelleja.

Kaikki hinnat sisältävät Alv 10%


Lyijykynät

Lyijykyninä käytän Faber-Castellin ja Caran d'ache kyniä sekä Koh-I-Noorin täysgrafiittikyniä, paperina valkoinen ja sileäpintainen bristol board.

A4 A3 A2
90€ 120€ 170€

Värikynät

Värikyninä käytän Faber-Castell Polychromoseja ja paperina värillisiä taidekartonkeja.

A4 A3 A2
100€ 130€ 190€

Pastellit

Pastelleina minulta löytyy Faber-Castellin, Derwentin ja Koh-I-Noor pastellikyniä sekä liituja. Pastelleilla teen Pastelmat paperille jonka pinta on hieman karhea ja muistuttaa vähän hiomapaperia. Tälle paperille saa uskomattoman paljon kerroksia ja yksityiskohtia. Tilauksesta voin tehdä myös värilliselle taidekartongille, samettiselle velourpaperille tai pariisinpaperille. HUOM! Teen pastelleilla A4 kokoiselle paperille vain yhden eläimen, jos haluat samaan työhön useamman  valitse isompi koko tai muu tekniikka.

A4 A3 A2
100€ 150€ 210€

Akvarellit

Käytän St-Petersburgin White Nights akvarelleja sekä paksua akvarellipaperia.

A4 A3 A2
100€ 140€ 180€

Öljyvärit

Tekniikoiden kuningas! Käyttämäni öljyvärit ovat Winsor & Newtonin, Daler Rowneyn ja Lefranc & Bourgeoisin maaleja. Kangaspohjat ovat suomalaista mäntyrimaa sekä laadukasta italialaista puuvillakangasta.

21cm x 30cm 30cm x 40cm 45cm x 55cm 50cm x 70cm
140€ 190€ 230€ 320€

Kyltit

Kyltit ovat tukevaa vaneria, maaleina käytän Winsor & Newtonin akryylimaaleja, päälle laitetaan lakka joten kestää myös ulkokäyttöä.

Olen tehnyt karsina-, tervetuloa- sekä koiravaroitus-kylttejä.

A4
40€

Ota yhteyttä

Sähköpostin kautta voit laittaa tilauksen, hintapyynnön ja muut kysymykset.
eijantaide@katkopiirto.net